Meltem Regal Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

ACİL ANTALYA BEYAZ EŞYA SERVİSİ TELEFONU

☎️ 0505 815 1571

Meltem Regal Ankastre Servisi

DİKKAT! PARÇA SATIŞIMIZ YOKTUR!

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

GARANTİLİ ÜRÜNLERE HİZMETİMİZ YOKTUR

DİKKAT! PARÇA SATIŞIMIZ YOKTUR! YENİ ( SIFIR ) ÜRÜN KURULUMU VE GARANTİLİ ÜRÜNLERE HİZMETİMİZ YOKTUR.

Antalya Meltem Regal Ankastre Servisi Teknik Servisi, Antalya En Yakın Meltem Regal Ankastre Servisi Servisi, Meltem Regal Ankastre Servisi Telefon Numarası, Meltem Regal Ankastre Servisi Telefonu

.

Meltem Regal Ankastre Servisi Yorumlarınız

Jansu K.
Teşekkür
Uygun fiyatlar, hızlı servis ve işlerini iyi yapan bir ekip. Teşekkür ederim!
Kubilay
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Gülşah
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Mehmet Soyturk
Teşekkür
Hizmetlerinizden çok memnunum teşekkürler
Fatih
Teşekkür
Gerçekten de başarılı bir firma. Servis konusunda en ufak bir problem yaşamadım. Ne zaman aklıma bir soru takılsa sorumu soruyorum çok teşekkürler.
Oktay P.
Teşekkür
Çamaşır Makinesi tamiri için çağırdık ve hemen sorunumuzu çözdüler. Teşekkür ederim!
Gökhan K.
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Arda Ç.
Teşekkür
Arkadaşa teşekkür ederim.
Ahmet Kandemir
Teşekkür
Samsung Bulaşık Mak.deki çalışmama sorunu ile yaptığım muracaattim çok kısa sürede yetkili servis tarafından çözüldü gerek teknik Eleman Birikimi ve gerekse dakikalık açısından çok memnun kaldık hem de yerinde müdahale ile ve ücret te gayet makul tavsiye ederim Mustafa Beye de tesekkurler
Ayşe T. - Serik
Teşekkür
Antalya'daki bu servis, müşteri memnuniyetini gerçekten ön planda tutuyor. Buzdolabımın sorununu anında çözdüler ve fiyatları da oldukça makul. Memnun kaldım.
Hayriye G.
Teşekkür
İyiydi sorunsuz hallettik

Bu Sayfayı Paylaşın

Meltem Regal Ankastre Servisi telefon, iletişim Antalya Regal Ankastre Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Regal markalı Ankastrenız için Antalya’daki Ankastre Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Ankastre Uzman Servisiyiz ve Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre markasıyla ilgili en iyi Ankastre teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Ankastre olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Ankastre Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Ankastre Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Ankastre Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Ankastre Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Meltem En iyi Ankastre Servisi, Meltem Ankastre Servisi, Meltem Ankastre Arıza Bakım Tamir Servisi

Meltem Regal Ankastre Servisi olarak Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir

Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir.

Hemen Bize 0505 815 1571 No'lu Telefonumuzdan Ulaşıp Servis Hizmetimizden Faydalanabilirsiniz

Servis Merkezi Antalya - Antalya Beyaz Eşya Servisi Olarak, Sunduğumuz hizmeti sürekli geliştiren yenilikçi ve lider bir modern kuruluşuz. Antalya Beyaz Eşya Teknik Servisi sizlere 1 sınıf hizmet vermek için 7/4 çalışmaktadır. Garantili servis hizmeti sunuluyor olması bir ayrıcalık mı diye soracak olanlar olabilir ancak güvenilir olun garantili hizmet veren çok az sayıda firma var ve bu yüzden bize göre en önemli ayrıcalıklardan bir tanesidir.
1 yıl parça garantili tamir ediyoruz.
Antalya Beyaz Eşya Teknik Servis Olarak,  Beyaz Eşya hususlarında güvenle faydalanabilecek son derece marka ve model mevcuttur. Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir.

Öne çıkan Antalya Beyaz Eşya Teknik Servis Hizmetlerimiz:

UYARI !
Servisimiz herhangi bir markanın yetkili servisi değildir. Bağımsız Özel Servis Hizmeti verilmektedir.