Doğu Garajı Bosch Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

ACİL ANTALYA BEYAZ EŞYA SERVİSİ TELEFONU

☎️ 0505 815 1571

Doğu Garajı Bosch Servisi

DİKKAT! PARÇA SATIŞIMIZ YOKTUR!

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

GARANTİLİ ÜRÜNLERE HİZMETİMİZ YOKTUR

DİKKAT! PARÇA SATIŞIMIZ YOKTUR! YENİ ( SIFIR ) ÜRÜN KURULUMU VE GARANTİLİ ÜRÜNLERE HİZMETİMİZ YOKTUR.

Antalya Doğu Garajı Bosch Servisi Teknik Servisi, Antalya En Yakın Doğu Garajı Bosch Servisi Servisi, Doğu Garajı Bosch Servisi Telefon Numarası, Doğu Garajı Bosch Servisi Telefonu

.

Doğu Garajı Bosch Servisi Yorumlarınız

Aysel Bozboyun
Teşekkür
Çamaşır makinam bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Servisi geldi. Hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve güvenilir olduklarından dolayı teşekkür ederim.
Gamze H.
Teşekkür
Çamaşır Makinesi servisinizle çalışmak gerçekten kolay ve sorunsuz bir deneyimdi. Teşekkür ederim!
Kamil Alaçam
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine Bu servisi çağırdım. Yakasında firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Cemile D.
Teşekkür
Çamaşır Makinesi arızamızı kısa sürede çözdüler. Kesinlikle en iyi Çamaşır Makinesi servisi!
Tolga E. - Döşemealtı
Teşekkür
Antalya'daki servis ekibi, bulaşık buzdolabımın arızasını kısa sürede çözdü. İletişimleri güzel, samimi bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yasin Z.
Teşekkür
Çamaşır Makinesi tamiri için çağırdım ve hemen sorunumuzu çözdüler. Teşekkür ederim!
Ersoy H.
Teşekkür
Ben Antalya'da yaşıyorum ve Bosh Marka buzdolabımın bozulması üzerine servis çağırdım gelen servis kontrolünü yaptıktan sonra motorunun yandığını ve yüksek bir ücret karşılığında motorunu değiştirebileceğini şöyledi.Gelen servisi yaptırmadan geri gönderdim.İnternetten Antalya'da Beyaz Eşya Tamir Servisini araştırdım ve sizleri aradım. Daha önceki gelen servisin vermiş olduğu fiyattan daha düşük bir fiyata yaptırdım.Dolabım yeni gibi çalışıyor.
Burak Ozkan
Teşekkür
Bu yorumu içimden sadece içimden geldiği için yazıyorum... Verdiğiniz hizmet Türkiye standartları kalitesine göre yüksek kalitede olan bir servissiniz. Sizinle olmaktan gerçekten çok memnunum, umarım ayağınıza taş takılmadan şuanki kalitenizi hep korursunuz. Sizi seviyorum Antalya Beyaz Eşya Servisi Ekibi, herşey için teşekkürler.
Mevlüt G.
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi'ni Herkeze tavsiye ederim.
Arda Ç.
Teşekkür
Arkadaşa teşekkür ederim.
Ferdi
Teşekkür
Kendileri ile herhangi bir konuda iletişime geçün ve ne kadar hızlı yanıt alacağınızı siz de test edin. Çamasır makinemizi tertemiz şekilde tamir ettiler. çok teşekkürler.

Bu Sayfayı Paylaşın

Doğu Garajı Bosch Servisi telefon, iletişim Antalya Bosch Bosch Beyaz Eşya Servisi Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Bosch markalı Bosch Beyaz Eşya Servisinız için Antalya’daki Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Uzman Servisiyiz ve Antalya Bosch Beyaz Eşya Servisi Servisi olarak sizlere markasıyla ilgili en iyi teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Bosch Beyaz Eşya Servisi Servisi olarak sizlere servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Bosch Beyaz Eşya Servisi olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Bosch Beyaz Eşya Servisi Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Doğu Garajı En iyi Servisi, Doğu Garajı Servisi, Doğu Garajı Arıza Bakım Tamir Servisi

Antalya Bosch Beyaz Eşya Servisi

Gündelik hayatta sıklıkla kullanılan ve her yaşam alanında ihtiyaç duyulan beyaz eşyalar, elektronik eşyalar ve küçük ev aletlerinin daha uzun süreli olarak kullanılabilmesi için kaliteli olması şarttır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastre, fırın, ütü, elektrik süpürgesi ve daha farklı elektronik eşya seçiminde bireylerin ilk tercihlerinden biri de Antalya Bosch markasıdır. Ürünlerin kaliteli, işlevsel ve çok fonksiyonlu olması, bireylerin elektronik eşya ve küçük ev eşyası seçimi yaparken Antalya Bosch markasını tercih etmelerinin başta gelen nedenlerinden biridir. Yeni evlenecek olan ve beyaz eşyasını değiştirmek isteyen birçok kişi, yeni seçimlerini Antalya Bosch markalı ürünlerden yana kullanır. Farklı özelliklere sahip olan Antalya Bosch markalı tüm ürünler, hayatınızı kolaylaştırırken aynı zamanda günlük hayatta yaptığınız tüm işlemleri daha pratik şekilde halletmenizi sağlar.

Antalya Bosch Beyaz Eşya Teknik Servisi Hizmet Bölgelerimiz

En çok tercih edilen çamaşır makinesi markalarından biri olan Antalya Bosch çamaşır makinesi, daha temiz çamaşırlara sahip olabilmek için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir. Farklı kilo kapasiteleri sayesinde günlük çamaşır yıkama sıklığınıza göre tercih edebileceğiniz Antalya Bosch çamaşır makinelerinin bilinen en önemli özelliği, birden fazla programa sahip olmasıdır. Pamuklu, hassas, gömlek, elde yıkama, karma, perde ve daha farklı birçok programda çalıştırabileceğiniz bu makineleri tercih ettiğinizde çamaşırlarınızı güzel yıkama performansı daha fazla artar. En zorlu kirlerle bile kolaylıkla başa çıkmanızı sağlayan Antalya Bosch 9 kg çamaşır makinesi, geniş kazanı sayesinde 9 kg a kadar olan tüm çamaşırlarınız için idealdir. Gündelik hayatta kullandığınız çamaşırlar başta olmak üzere, makine halısı, perde, yastık ve yorgan gibi ürünlerin yıkama işlemini de mükemmel şekilde yapan bu çok fonksiyonlu makineyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha az çamaşır yıkadığınızı düşünüyorsanız daha düşük yıkama kapasitesine sahip çamaşır makinelerinden de satın alabilirsiniz. Antalya Bosch çamaşır makinesi fiyatları, makinenin kapasitesine, özelliklerine ve modeline göre değişiklik gösterir. Makinenin fonksiyonu arttıkça fiyatı da doğru orantılı olarak artar.

Beyaz eşyalar arasında sıklıkla tercih edilen beyaz eşyalardan biri de buzdolabıdır. Üstün soğutma gücüne sahip Antalya Bosch buzdolapları ile yemeklerinizin ve içeceklerinizin ilk günkü tazelikte kalmasını sağlayabilir ve sıcak havalarda ihtiyacınız olan en serin içecek ve gıdaları bu buzdolaplarında saklayabilirsiniz. Buzdolabının üzerinde veya altında bulunan derin dondurucu sayesinde yiyeceklerinizi aylar boyunca hiç çözülmeden saklayabilirsiniz. İçi oldukça geniş olan Antalya Bosch buzdolaplarına günlük yemek ve tencerelerinizi bile rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Buzdolabının büyüklüğü, küçüklüğü ve soğutma kapasitesi, Antalya Bosch buzdolabı fiyatları konusunda belirleyici detaylardandır. Ürünün performansı ve ne kadar fonksiyonel olduğu, Antalya Bosch marka buzdolabı alacakların üzerinde durduğu önemli konulardandır. Siz de buzdolabı ihtiyacınız için çok bölmeli ve içi oldukça geniş olan aynı zamanda kısa sürede çok hızlı soğutan Antalya Bosch buzdolaplarını tercih edebilirsiniz. Taze ve uzun süre saklayabileceğiniz tüm gıda, içecek, meyve ve sebzeleriniz için buzdolabı arayışındaysanız, Antalya Bosch buzdolabı, tam size göre. 

Gıdalarınızı daha uzun süreli saklamak istediğinizde buzdolaplarınızın dondurucu bölmesi küçük ve yetersiz kalabilmektedir. Böyle bir durumla karşı karşıya kalanlardansanız, ileri teknoloji olarak üretilen Antalya Bosch derin dondurucu modellerine göz atabilirsiniz. Saklayacağınız paketli gıdaların azlığına veya çokluğuna göre derin dondurucuyu dilerseniz az dilerseniz çok gözlü olarak tercih edebilirsiniz. Üründe, gıdalarınızı kategorize etmek ve gıdalara daha rahat ulaşmak amacıyla kullanabileceğiniz çekmeceler mevcuttur. Bu çekmeceli derin dondurucular, ürünün performansını arttırarak, daha kolay bir kullanımı da beraberinde getirir. Dilerseniz farklı bir model olan ve aynı şekilde fazla paketlenmiş gıdalarınızı içine sığdırabileceğiniz sandıklı derin donduruculardan da satın alabilirsiniz. 

Antalya Bosch ankastre set, yeniliği ve farklılığı seven ve mutfağında sıra dışı bir görünüme yer vermek isteyen tüm bireylere özel olarak üretilen bir settir. Hemen hemen her mutfakta görebileceğiniz ankastre ürünler, bireylere kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra, üzerindeki detaylarıyla da göz kamaştırır. Ocak ve fırın tercihlerini ankastre olarak yapmak isteyen bireylerin çoğu, seçimini Antalya Bosch ankastre ve Antalya Bosch davlumbaz ürünlerinden yana kullanır. Antalya Bosch ankastre ocak, farklı görünmesini istediğiniz mutfağınız için en etkili çözümlerden birisidir. Şekli ve şık tasarımı, bireylerin ankastre ocaklara olan ilgisini arttırır. Beyaz, gri ve siyah renklere sahip Antalya Bosch ankastreleri özel görünmesini istediğiniz mutfaklarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ocak üzerinde bulunan fonksiyonlar sayesinde ısıtma ve pişirme gibi işlemleri programlı bir şekilde yapmanız mümkündür. Ankastre setinin yanı sıra en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Antalya Bosch fırın ve Antalya Bosch fırınlı ocak modellerinden de dilediğinizi tercih ederek bütçenize uygun ve hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz. Her türlü yemek, pasta, kek ve farklı yiyecekleri pratik ve hızlı bir şekilde pişirebilmek için seçiminizi ankastre ocağın yanı sıra, fırınlı ocaktan yana da kullanabilirsiniz. Ankastre fırın ihtiyaçlarınızda Antalya Bosch ankastre fırın etkili bir diğer çözümdür. Diğer fırın çeşidi olan mikrodalga fırını, yemeklerinizi ısıtmak ve çözülmelerini sağlamak amacıyla tercih edebilirsiniz. Antalya Bosch mikrodalga fırın modellerine göz gezdirdikten sonra size en uygun olan modeli tercih edebilirsiniz. 

Antalya Bosch Elektronik Eşya Teknik Servisi

Elektrik süpürgesine ihtiyaç duyan bireyler, çekim gücü yüksek, hafif ve kullanışlı elektrik süpürgesini tercih ederler. Daha detaylı ve verimli bir temizlik yapmanızı sağlayan Antalya Bosch süpürge, son teknoloji kullanılarak ve bireylere kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla üretilmiştir. Çekim gücüne, modeline ve belli başlı birtakım özelliklerine göre fiyatı da değişkenlik gösteren Antalya Bosch elektrik süpürgesi, elektrikli süpürge arayışınıza en etkili çözümlerden biridir. Yaşam alanınızın daha temiz ve ferah görünmesini sağlamak, aynı zamanda tüm toz ve kirlerden kurtulmak için Antalya Bosch elektrikli süpürge modellerinden tercih edebilirsiniz. Rahatlığı, hafif oluşu ve hayranlık uyandıran tasarımıyla büyük bir kesimin favorisi olan bir diğer ürün Antalya Bosch dikey süpürge, eşsiz bir temizlik deneyimi yaşatır.

Bol köpüklü kahvelerin mimarı olan ve en köpüklü kahveleri yapabileceğiniz Antalya Bosch kahve makinesi, kendinize ve misafirlerinize en güzel kahveleri yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Tek seferde 4 veya daha fazla fincan kahve yapabileceğiniz bu makinede Türk kahvesi, dibek kahvesi ve farklı lezzetlerdeki kahveleri yapıp içebilirsiniz. Türk kahvesinin yanı sıra, tadı ve yoğun kıvamından dolayı çoğunluğun tercih ettiği bir diğer kahve olan filtre kahve, Antalya Bosch filtre kahve makinesi ile daha da anlam buluyor. Filtre kahvenizden daha iyi sonuç alabilmek için bu makineden tercih edebilirsiniz.

Tamir, montaj ve onarım işlemleriniz için kaliteli bir matkap arayışında olanlar için tasarlanmış olan Antalya Bosch matkap, kusursuz bir montajı ve tamiri de beraberinde getirir. Sürekli bu işlemleri yapıyorsanız dilerseniz eviniz, dilerseniz de işletmeniz için Antalya Bosch şarjlı matkap tercih edebilirsiniz. Şarjı uzun süre boyunca dayanan ve oldukça kolay kullanılan bu matkap modellerinden beğendiğiniz ve daha işlevli olduğunu düşündüğünüz modeli satın alabilirsiniz.

Klima ve kombi denilince akla gelen ve her zaman ayrıcalıklı çözümler sunan Antalya Bosch markası, Bosh klima modellerini beğenilerinize sunuyor. En fonksiyonlu klimalara ulaşmak için Antalya Bosch klima kategorisine göz atabilirsiniz. Farklı model ve çeşitleri bulunan yüksek performanslı kombi ihtiyaçlarınız için de Antalya Bosch kombi tercih edebilirsiniz. 

En lezzetli tostları yapmak, tostun yanı sıra ızgara amacıyla kullanmak için satılan Antalya Bosch tost makinesi, Kısa süre içinde gösterdiği performansıyla bilinir. En lezzetli ve yumuşacık tostları dakikalar içinde yaparken aynı zamanda köfte ve ızgara yapmanızı da kolaylaştırmaktadır. 

Antalya Bosch Beyaz Eşyalar Uzun Ömürlü müdür?

Uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz bu ürünler garantili olarak size teslim edilir. Aynı zamanda herhangi bir bozulma ve olumsuz bir durumla karşılaşmanız durumunda Antalya Bosch yetkili servis ile görüşebilirsiniz.

Antalya Bosch Elektronik Eşya Teknik Servisi Tercih Edilmesinin Nedenleri?

Bireylerin talep ve ihtiyaçlarına uygun ürünlerin üretimini yapan, aynı zamanda yüksek performans ve profesyonel bir işleyişe sahip olan bu ürünleri, tüm beyaz eşya ve elektronik eşya ihtiyaçlarınızda tercih edebilirsiniz.

Antalya Bosch Beyaz Eşya Servisi

Doğu Garajı Bosch Servisi olarak Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir

Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir.

Hemen Bize 0505 815 1571 No'lu Telefonumuzdan Ulaşıp Servis Hizmetimizden Faydalanabilirsiniz

Servis Merkezi Antalya - Antalya Beyaz Eşya Servisi Olarak, Sunduğumuz hizmeti sürekli geliştiren yenilikçi ve lider bir modern kuruluşuz. Antalya Beyaz Eşya Teknik Servisi sizlere 1 sınıf hizmet vermek için 7/4 çalışmaktadır. Garantili servis hizmeti sunuluyor olması bir ayrıcalık mı diye soracak olanlar olabilir ancak güvenilir olun garantili hizmet veren çok az sayıda firma var ve bu yüzden bize göre en önemli ayrıcalıklardan bir tanesidir.
1 yıl parça garantili tamir ediyoruz.
Antalya Beyaz Eşya Teknik Servis Olarak,  Beyaz Eşya hususlarında güvenle faydalanabilecek son derece marka ve model mevcuttur. Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir.

Öne çıkan Antalya Beyaz Eşya Teknik Servis Hizmetlerimiz:

UYARI !
Servisimiz herhangi bir markanın yetkili servisi değildir. Bağımsız Özel Servis Hizmeti verilmektedir.