Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

ACİL ANTALYA BEYAZ EŞYA SERVİSİ TELEFONU

☎️ 0505 815 1571

Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında

DİKKAT! PARÇA SATIŞIMIZ YOKTUR!

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

GARANTİLİ ÜRÜNLERE HİZMETİMİZ YOKTUR

DİKKAT! PARÇA SATIŞIMIZ YOKTUR! YENİ ( SIFIR ) ÜRÜN KURULUMU VE GARANTİLİ ÜRÜNLERE HİZMETİMİZ YOKTUR.

Antalya Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında Teknik Servisi, Antalya En Yakın Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında Servisi, Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında Telefon Numarası, Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında Telefonu

.

Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında Yorumlarınız

Ayşe B.
Teşekkür
Çok memnun kaldım, Çamaşır Makinesimiz hızla tamir edildi. Tek kelimeyle profesyonel!
Seda T.
Teşekkür
Çamaşır Makinesi bakımımızı düzenli olarak yaptırıyoruz ve her seferinde kaliteli hizmet alıyoruz.
Miraç
Teşekkür
Hızlı destek, kesintisizlik, ilgi ve kurumsallığı yaşattığınız için teşekkürler. Mükemmel servis hizmeti aldım.
Oktay P.
Teşekkür
Çamaşır Makinesi tamiri için çağırdık ve hemen sorunumuzu çözdüler. Teşekkür ederim!
Pinar
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Yavuz Z.
Teşekkür
İşlerini titizlikle yapan bir Çamaşır Makinesi servisi bulmak zor, ama sizinle çalışmak gerçek bir zevkti.
Gülsüm O.
Teşekkür
Vestel marka buzdolabım çalışmıyordu servisini çağırdım gelen servis motorunun yandığını söyledi ve motorunun değişimi için benden yüksek tutarda para istedi. O fiyat bana çok fazla geldi ve yaptırmadan servisi gönderdim.Daha sonra bu servisi aradım gelen Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi servis elemanının konuşmasından çok tecrübeli olduğu belliydi Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi vestelin servisinden daha düşük fiyat verdi.Bende ne gerekiyorsa yapın dedim ve orijinal motor ile değiştirdiler.Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden Çok memnun kaldım herkeze tavsiye edeceğim bir servis.
Cem D. - Kepez
Teşekkür
Sıcak yaz günlerinde buzdolabım bozuldu, hemen Antalya servisini aradım. Hızlı ve etkili bir müdahale ile sorunum giderildi. Teşekkürler!
Aysel Ş.
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Antalya Beyaz Eşya Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Antalya Bosh Servisinin servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Nergis O.
Teşekkür
Sıcak su sorunumuz için çağırdık ve hemen çözüme kavuştular. Teşekkür ederim!
Enis C.
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla

Bu Sayfayı Paylaşın

Öncelikle Antalyabeyazesyaservisleri.com olarak siz değerli kullanıcılarımızı, dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz. Her kullanıcı kendi bütçesine en uygun servisi seçmekte özgürdür bu anlamda en uygun fiyatı ve hizmeti verecek olan teknik servisi seçebilmelidir. Bizim de yola çıkış noktamız kullanıcıların vatandaşların bu özgürlük alanıdır, yani istediği servisi seçebilme özgürlüğüdür. Antalyabeyazesyaservisleri.com olarak biz ÖZEL TEKNİK SERVİS olarak her markaya her markanın müşterinin isteğine göre orjinal parça ya da muadil parça ile bütçe durumuna göre Antalya'da beyaz eşya servis hizmeti verebilmeyi amaçlamaktayız. İşleyişimiz, önce arızanın tespiti sonra da müşteriye alternatifleri sunmaktan ibaretttir. Yapılacak işlem konusunda sonucu kesinlikle müşteri belirlemektedir. Orjinal takılan parça yine ilgili markanın resmi faturasıyla müşteriye gösterilmekte arzedilmektedir. Yani orjinal parça kullanıyoruz deyip muadil çıkma parça takılmamaktadır.

Zaten 1 yıl parça ve Hizmet garantimiz de bu özgüvenle verilmektedir.

İnternette arama motorlarında görebileceğiniz domainler ( websitesi isimleri ) içerisinde yetkili kelimesi olan domainlere kesinlikle dikkatle ve temkinli yaklaşınız.

Örneğin; bir websitesinin adı .........yetkiliservisi.com gibi ise kesinlikle temkinli yaklaşınız. Özel bir servis olduğu halde yalan söyleyerek böyle bir web sitesi adı ( Domain ) ile sizi yanlış yönlendirip algı yapmaya çalışıyor da olabilir, ya da gerçekten de yetkili bir servis de olabilir ama şu gerçek şu ki yetkili  servislerden fazla özel servislerin bu şekilde siteleri var ve ne yazık ki yetkili servis olmadığı halde  web site adını yetkili yazan zaten  gerçekten yalancı bir servistir ! Aradığınızda gerçekten de yetkili servis misiniz diye mutlaka ama mutlaka sorunuz ! Biz ÖZEL BİR SERVİSİZ Garanti Dışı bütün Ürünlerde mükemmel bir işçilik ile 1 yıl Parça ve İşçilik Garantili Çalışmaktayız. Yaptığımız işin tamamen arkasındayız . Ekibimiz, konusunda son derece profesyonellerden oluşmaktadır. Bize Güvenebilirsiniz.

Web sitelerinde Özellikle Hakkımızda menülerini dikkatle okuyunuz. Bizler ticari hayatımız boyunca şeffaflığa çok ama çok fazla önem verdik ve sayenizde sizlerin de gördüğü gibi arama motorlarında en üst sıralardayız bunun sebebi reklamlar değildir reklam çok az vermekteyiz tamamen tıklanmaya bağlı ve MUTLU MÜŞTERİ MUTLU DOSTLAR ' ımızın web sitemizi çok fazla tıklamalarından dolayıdır. Reklamsız çıkan websiteleri arasında lideriz buna güvenebilirsiniz ve arama motorlarında bunu gözlerinizle sizler de çok rahat görebilirsiniz. Bir telefon kadar yakınız. sizleri yetkili serivisiz diye kandırmalarına izin vermeyiniz.

ÖNEMLİ NOT !

Arama motorunda en üstte gördüğünüz REKLAMLARA herkes İLAN verebiliyor yani REKLAMLARDA gördüğünüz firmaların hepsine tamamına kesinlikle güvenmezsiniz En güvenilir olanları ORGANİK ARAMA SONUÇLARINDA yani Reklamların altında gördüğünüz sonuçlarda çıkan Firmalardır. Tabiki o firmalara da güvenip tam olarak teslim olmayınız ama Google'da en yukarıdaki REKLAM larda gördüğünüz firmalardan daha güvenilir oldukları kesindir çünkü Reklamların altındaki gerçek arama sonuçları alanındaki organik gerçek sonuçlarda çıkabilmek zaman, yatırım, çalışma ve ciddiyet istemektedir. Kısacası orada Reklamların altındaki gerçek arama sonuçlarında çıkan firmalar bu işi uzun zamandır yapıyorlardır ya da gerçekten bu işi ciddiye alıp yatırım yapanlardır. REKLAM ' larda gördüğünüz isminde YETKİLİ yazan web sitelerine 2 kat daha temkinli yaklaşınız.

Sizleri Saygıyla selamlıyoruz ...

Ticaret Bakanlığı Yetkili Servislerin Websitesi Kanunu Hakkında Haberi okumak için Tıklayınız

Antalya Beyaz Eşya Servisi | Hakkında olarak Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir

Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir.

Hemen Bize 0505 815 1571 No'lu Telefonumuzdan Ulaşıp Servis Hizmetimizden Faydalanabilirsiniz

Servis Merkezi Antalya - Antalya Beyaz Eşya Servisi Olarak, Sunduğumuz hizmeti sürekli geliştiren yenilikçi ve lider bir modern kuruluşuz. Antalya Beyaz Eşya Teknik Servisi sizlere 1 sınıf hizmet vermek için 7/4 çalışmaktadır. Garantili servis hizmeti sunuluyor olması bir ayrıcalık mı diye soracak olanlar olabilir ancak güvenilir olun garantili hizmet veren çok az sayıda firma var ve bu yüzden bize göre en önemli ayrıcalıklardan bir tanesidir.
1 yıl parça garantili tamir ediyoruz.
Antalya Beyaz Eşya Teknik Servis Olarak,  Beyaz Eşya hususlarında güvenle faydalanabilecek son derece marka ve model mevcuttur. Beyaz Eşya servisi hizmetlerimiz Antalya içinde çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı halde gerçekleştirilmektedir.

Öne çıkan Antalya Beyaz Eşya Teknik Servis Hizmetlerimiz:

UYARI !
Servisimiz herhangi bir markanın yetkili servisi değildir. Bağımsız Özel Servis Hizmeti verilmektedir.